Библиоэкскурс «Территория гостеприимства: национальная кухня»

Бүгін «Қонақжайлылық – салтымыз: қазақтың ұлттық тағамдары» тақырыбына тікелей эфир өтті. Қазақ халқының ерекше қасиеті – қонақжайлылығы. Қонаққа барын салып, барынша сыйластықпен күту — қазаққа тән қасиет. Қазақтың ұлттық тағамдары — сан ғасырлардан бері қалыптасқан дәстүрлі ас мәзірі. Эфирде қазақ халқының еттен, сүттен, ұннан жасалатын ұлттық тағамдары туралы және қонақ күту дәстүрі жайында мағлұмат берілді.
#БиблиотекаимСМуканова #ЛучшаяБиблиотекаРК #СамыйЧитающийРегионСКО #Коворкинг #ПарасатЖолы #Мейкерспейс #Мероприятия #Информация #Чтение #Книги